Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Τραγικός θάνατος φοιτήτριας στο Μανχάτταν

Μια 22χρονη φοιτήτρια του Boston College τραυματίστηκε θανάσιμα στο Upeer East Side του Manhattan, όταν παρασύρθηκε και χτυπήθηκε από δυο διερχόμενα ταξί, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το περιστατικό συνέβη στις 11:30 το βράδυ της Πέμπτης, στη New York Avenue, μεταξύ των 84 και 85 Street.  Η άτυχη κοπέλα περνούσε τον δρόμο, όταν παρασύρθηκε από το πρώτο όχημα, το οποίο την έριξε στο αντίθετο ρεύμα, όπου κινείτο ένα δεύτερο ταξί.  Ο οδηγός δεν κατάφερε να πατήσει φρένο ή να αντιδράσει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει και να την ρίξει νεκρή στο οδόστρωμα.

Όπως ανακοινώθηκε λίγο αργότερα, επρόκειτο για την 22χρονη Kelly Gordon από το Brielle, ο θάνατος της οποίας προκάλεσε θλίψη στο Boston College, όπου και φοιτούσε.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η Gordon επρόκειτο να μείνει στο Μανχάτταν, με την αδερφή της, καθώς είχε προγραμματισμένες συνεντεύξεις με υποψήφιους εργοδότες.

Στην αντίπερα όχθη, οι δυο οδηγοί ταξί παρέμειναν στο σημείο και η έρευνα της Αστυνομίας για το περιστατικό θα καταδείξει εάν φέρουν ευθύνη για το συμβάν.