Log in
A+ A A-

Πωλούν θετικά τεστ εγκυμοσύνης στο διαδίκτυο

Σε... επικίνδυνη μόδα εξελίσσεται η διαδικτυακή πώληση θετικών τεστ εγκυμοσύνης (!), με χιλιάδες γυναίκες να εκδηλώνουν ενδιαφέρον, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν για δικούς τους σκοπούς.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι γυναίκες προσπαθούν να σώσουν την σχέση τους ή να τυλίξουν τον αγαπημένο τους, αφήνοντας υπόνοιες ότι μπορεί να υπάρχει εγκυμοσύνη.  Στην συνέχεια, παίρνουν τον χρόνο τους και, αφού πετύχουν κατ'αρχήν τον σκοπό τους, βρίσκουν έναν "ομαλό" τρόπο προκειμένου να αποκαλύψουν την αλήθεια.  Πλέον, μερίδιο στην "απάτη" έχει και το διαδίκτυο, το οποίο... έδωσε χώρο για αγορές χρησιμοποιημένων θετικών τεστ εγκυμοσύνης, προκειμένου, σε αυτήν την προσπάθεια, να υπάρχει και ένα "πειστικό" αποδεικτικό στοιχείο.

Η μέση τιμή για ένα τεστ εγκυμοσύνης αγγίζει τα 30 δολάρια, ενώ, συνήθως, οι επιτήδειες δεν κάνουν οι ίδιες την συναλλαγή, αλλά βάζουν μπροστά πρόσωπα εμπιστοσύνης τους, υπεράνω πάσης υποψίας.

Σε κάθε περίπτωση, το ερώτημα είναι κατά πόσον, πέρα από θέματα ηθικής, η ιδιόμορφη αυτή εμπορική συναλλαγή εγείρει και νομικά ζητήματα.