Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Ένας νεκρός και δυο τραυματίες σε εφηβικό πάρτυ

Με αίμα βάφτηκε ένα πάρτυ εφήβων στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, καθώς ένας 16χρονος δολοφονήθηκε, ενώ ένα 17χρονο αγόρι και ένα συνομήλικό του κορίτσι τραυματίστηκαν σοβαρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα της Κυριακής, στην East 232nd Street στο Μπρονξ, όπου λάμβανε χώρα το πάρτυ. Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν άγνωστες αφού, όπως προκύπτει από τις μέχρι στιγμής μαρτυρίες, τα τρία παιδιά πιθανόν δεν είχαν άμεση σχέση με την συμπλοκή, αφού δέχτηκαν τις σφαίρες όταν, ακούγοντας τους πρώτους πυροβολισμούς, προσπάθησαν να διαφύγουν. 

Πάντως, το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε άμεσα, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να προχωρήσει στην πρώτη προσαγωγή υπόπτου, ο οποίος εξακολουθεί να ανακρίνεται.

Οι πυροβολισμοί στο πάρτυ δεν ήταν το μόνο περιστατικό που απασχόλησε την Αστυνομία στο Μπρονξ τα ξημερώματα της Κυριακής, αφού, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, δυο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο έχοντας δεχτεί πυροβολισμούς στα πόδια, πιθανότατα ως προειδοποίηση για κάτι χειρότερο.

Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα και για τις δυο υποθέσεις.