Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Θρήνος για δίχρονο κοριτσάκι - Πνίγηκε σε λίμνη την ώρα του μπάρμπεκιου

Νεκρό βρέθηκε τελικά το δίχρονο κοριτσάκι, που είχε εξαφανιστεί στο Prospect Park, κατά την διάρκεια οικογενειακού μπάρμπεκιου το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η άτυχη Ρουχσόνα Κουρμπόνοβα, με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, βρέθηκε νεκρή μέσα στην λίμνη του Prospect Park.  Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της μικρής απεφάνθη πως ο θάνατός της οφείλεται σε πνιγμό, αποκλείοντας όμως οποιαδήποτε πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Όπως δήλωσε ο θείος της δίχρονης, το κορίτσι εξαφανίστηκε από τον χώρο της οικογενειακής συγκέντρωσης κατά την διάρκεια παιχνιδιού με ένα αγοράκι.  Λίγη ώρα αργότερα, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που εντόπισε αρχικά το αγόρι μόνο και φοβισμένο, αλλά, ευτυχώς, καλά στην υγεία του. Αντίθετα, η Ρουχσόνα δεν εντοπίστηκε, παρά μόνο μετά το πέρας πέντε ωρών, όταν και βρέθηκε νεκρή μέσα στην λίμνη.

Η οικογένεια της δίχρονης μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 2010, αναζητώντας μια πιο άνετη ζωή.  Τα τελευταία χρόνια, είχε ορθοποδήσει οικονομικά, όμως, δυστυχώς, η μοίρα έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι.