Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Εγκατέλειψε το επτά μηνών μωρό της στην αποβάθρα του μετρό

Άφησε το μόλις επτά μηνών παιδί της στην αποβάθρα του τρένου και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.  Ο λόγος για μια 20χρονη μητέρα στη Νέα Υόρκη, η οποία θα έρθει πλέον αντιμέτωπη με την Δικαιοσύνη.

Βρισκόταν στο τρένο της Γραμμής 1 με το μωρό της και περνούσε απαρατήρητη.  Όταν, όμως, η αμαξοστοιχία έφτασε στον σταθμό της Columbus Circle, αιφνιδίασε τους πάντες, όταν έσπρωξε το καρότσι έξω από το τρένο και συνέχισε την διαδρομή της!  Ο λόγος για μια νεαρή γυναίκα από τη Νέα Υόρκη, η οποία έγινε αντιληπτή από αυτόπτες μάρτυρες, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα οι Αρχές, τόσο για τον εντοπισμό της, όσο και για την προστασία του βρέφους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα βρέθηκε από την Αστυνομία λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν αναγνωρίστηκε από άτομα που είχαν δει την φωτογραφία της από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.  Μιλώντας για την πράξη της, θέλησε να δικαιολογηθεί στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι προσπάθησε να απαλλαγεί από το παιδί επειδή δεν μπορούσε να το αναθρέψει.

Όπως προέκυψε, το κοριτσάκι, που υπεβλήθη στις σχετικές εξετάσεις, δεν έφερε κάποιο τραύμα, αν και αντιμετώπιζε ορισμένα μικροπροβλήματα υγείας.  Πλέον, βρίσκεται υπό τις δημοτικές κοινωνικές υπηρεσίες και αναμένεται να αποφασιστεί σύντομα για το τι μέλει γενέσθαι με την περίπτωσή του.