Log in
A+ A A-

Άρθηκε ο αποκλεισμός στο Καπιτώλιο - Νεκρή η ύποπτη

Άρθηκε ο αποκλεισμός του Καπιτωλίου, που είχε διαταχθεί μετά τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου.  Νεκρή η ύποπτη που προσέκρουσε με το αυτοκίνητό της σε τοίχο του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το συμβάν ξεκίνησε όταν ένα φορτηγάκι, στο οποίο επέβαινε μια γυναίκα με το παιδί της, προσέκρουσε πάνω σε τοίχο στην συμβολή της 15 Street με την Pennsylvania Avenue, στην βορειοανατολική πύλη του Λευκού Οίκου. Αμέσως, σήμανε συναγερμός, καθώς η γυναίκα οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει προς την πλευρά του Καπιτωλίου και ακούστηκαν πυροβολισμοί.  Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες του CBS, πυροβολήθηκε από έναν μυστικό πράκτορα, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή.

Στους εργαζόμενους και τους παρεβρισκόμενους στο Καπιτώλιο δόθηκε εντολή προκειμένου να μην βγουν από τον χώρο μέχρι να δώσει το "πράσινο φως" η Αστυνομία.  Την ίδια στιγμή, στον εξωτερικό χώρο συγκεντρώθηκε κόσμος προκειμένου να δει τι συμβαίνει.  

Όπως έγινε γνωστό, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της επιχείρησης, αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο τραυματισμός του προήλθε από πυροβολισμούς ή επειδή παρασύρθηκε από το όχημα της γυναίκας.

Για το θέμα αναμένονται νεότερες πληροφορίες.