Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Έκρηξη στο Πορτ Ουάσινγκτον με ένα νεκρό

Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της έκρηξης που σημειώθηκε σε σπίτι στο Πορτ Ουάσιγκτον.  Στο σημείο βρέθηκε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, ενώ οι Αρχές διέταξαν την προληπτική εκκένωση της περιοχής, μέχρι να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά.

 

Ήταν λίγο μετά τις 8:30 χθες το βράδυ. Οι φλόγες που βγήκαν από σπίτι στην περιοχή του Πορτ Ουάσιγκτον ήταν  ορατές σε κάθε σημείο του Νάσο Κάουντυ. Με εντολή των Πυροσβεστικών Αρχών, τα γειτονικά σπίτια εκκενώθηκαν, ενώ η παροχή φυσικού αερίου διεκόπη, μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης.

Στο σημείο επιχείρησαν 150 πυροσβέστες από 17 πυροσβεστικά τμήματα του Λονγκ Άιλαντ. Πέντε από αυτούς τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία αποδείχθηκε δύσκολη. Τελικώς, με την πάροδο της ώρας κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η έκρηξη σημειώθηκε στο γκαράζ, όπου βρέθηκε ένα απανθρακωμένο πτώμα, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα. Αντίθετα, μια 39χρονη γυναίκα με την 2χρονη κόρη της, που βρίσκονταν εντός του σπιτιού, απομακρύνθηκαν με ασφάλεια.