Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Ελληνοαμερικανίδα Εισαγγελέας εξιχνίασε "μαφιόζικη" υπόθεση με εμπλεκόμενο... Ελληνοαμερικανό

Μια υπόθεση η οποία θυμίζει αστυνομική ταινία εξιχνίασαν οι Αρχές του Nassau County, με επιμέλεια της Ελληνοαμερικανίδας Γενικής Εισαγγελέως του Nassau County, Μάντλιν Σίνγκας. Μάλιστα, μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται και ένας άνδρας ο οποίος, κατά πάσα πιθανότητα είναι επίσης ελληνικής καταγωγής.

Πρόκειται για την αποτροπή ενός πληρωμένου εγκλήματος, με ηθικό αυτουργό έναν 54χρονο καρδιολόγο από το Long Island, ο οποίος ήθελε να βγάλει από την μέση τον πρώην συνέταιρο και νυν ανταγωνιστή συνάδελφό του. Ο συλληφθείς δόκτωρ Άντονυ Μοτσέτο είχε σκοπό να εξοντώσει τον Δρ. Μάρτιν Χάντλερ, εξαιτίας της προσωπικής του αντιπαράθεσης, αλλά και της επιθυμίας του να πάρει όλο το μερίδιο στην αγορά. Για τον σκοπό αυτό, προσέλαβε αρχικά δυο άτομα, προκειμένου να βάλουν φωτιά στο γραφείο του αντιπάλου του.

Ο ένας από αυτούς είναι ο 42χρονος Τζέιμς Καλαμαράς, δηλωμένος άστεγος και με πλούσιο ποινικό μητρώο, λόγω της εξάρτησήςτου από το κρακ. Την ίδια στιγμή, ο γιατρός επιχείρησε να προσλάβει και «μπράβους», οι οποίοι είτε θα ξυλοκοπούσαν άγρια τον Χάντλερ, είτε θα τον δολοφονούσαν, προκειμένου να απορροφήσει στην συνέχεια τους ασθενείς του.

kalamaras

 

Όμως, οι υποτιθέμενοι «μπράβοι» ήταν μυστικοί αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν μπει στην υπόθεση κατόπιν απόφασης της κ. Σίνγκας και της ηγεσίας της Αστυνομίας. Οι εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν, ενώ ο 54χρονος καρδιολόγος ενδέχεται να αντιμετωπίσει κι άλλες κατηγορίες, καθώς στο σπίτι του βρέθηκε ολόκληρο... οπλοστάσιο.

Πλέον, οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, ενώ το ποσό που ορίστηκε ως εγγύηση για την αποφυλάκιση του γιατρού αγγίζει τα 2 εκατομμύρια δολάρια.