Log in
A+ A A-

Στη Νέα Υόρκη το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Στη Νέα Υόρκη θα βρεθεί στις αρχές Μαϊου ο πρόεδρος του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού", Κώστας Γιαννόπουλος, στο πλαίσιο της συμμετοχής του σε Διεθνές Gala για την παιδική προστασία.

Ειδικότερα, ο κ. Γιαννόπουλος θα φτάσει στην αμερικανική μεγαλούπολη στις 2 Μαϊου, όπου και θα ξεκινήσει επαφές με φορείς και ενώσεις της οργανωμένης ομογένειας, προκειμένου να τις φέρει σε επαφή με την πραγματικότητα που αντιμετωπίζει και το έργο που επιτελεί στην Ελλάδα το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Παράλληλα, θα έχει συνάντηση με τους αρμόδιους αξιωματούχους του ΟΗΕ, στους οποίους και θα παράσχει ενημέρωση για το σημαντικό έργο του Χαμόγελου και τις αυξανόμενες ανάγκες στήριξης των παιδιών και των οικογενειών εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας για την Ελλάδα.

Τέλος, θα δώσει το παρόν στο διεθνούς βεληνεκούς Gala για την παιδική προστασία , που διοργανώνει ο οργανισμός "International Centre for Missing and Exploited Children", στο οποίο θα παραβρεθούν διασημότητες, Αμερικανοί καλλιτέχνες και εταιρείες που στηρίζουν τον αγώνα για την προστασία των παιδιών σε διεθνές επίπεδο (Jeff and Justine Koons, Microsoft, Ashton Kutcher).