Log in
A+ A A-

Μασαχουσέτη: Ομογενής συνελήφθη για μαστροπεία

Οργή και κοινωνική κατακραυγή στο Ουεϊλαντ της Μασαχουσέτης για έναν 65χρονο ομογενή, που κατηγορείται ότι προσπάθησε να εξωθήσει μια 19χρονη κοπέλα στην πορνεία. Πρόκειται για τον Μιχάλη Γιακουμάκη, ιδιοκτήτη πιτσαρίας, ο οποίος προσέγγισε για αυτόν τον σκοπό την κόρη ενός επιστήθιου φίλου του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, πριν από περίπου δέκα ημέρες, ο Γιακουμάκης την ρώτησε εάν έχει ακόμη σχέση με τον φίλο της. Στην συνέχεια, της αντιπρότεινε να επισκεφθεί κάποιους εχέμυθους γνωστούς του μεγαλύτερης ηλικίας, με τους οποίους θα μπορούσε να συνευρεθεί για ένα ποσό μεταξύ 300 και 450 ευρώ.

Μάλιστα, για να την πείσει της ανέφερε το παράδειγμα δυο άλλων φοιτητριών, οι οποίες, μέσα από την επαφή τους με αυτούς τους κυρίους, είχαν καταφέρει όχι μόνο να αποπληρώσουν τις σπουδές τους, αλλά και να αγοράσουν ακριβά αυτοκίνητα.

Η κοπέλα, η οποία θεωρούσε τον Γιακουμάκη «δεύτερο πατέρα της», τον κατήγγειλε στην Αστυνομία, που τον συνέλαβε άμεσα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ η δικαστής πρότεινε την προφυλάκισή του, καθώς θεωρεί ότι θα μπορούσε να αναχωρήσει αεροπορικώς για την Ελλάδα, λόγω της υπηκοότητάς του.