Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Ομογενής κατηγορείται για σοβαρό τροχαίο στο Μανχάτταν

Αρνητικός πρωταγωνιστής ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος στην ανατολική πλευρά του Μανχάτταν στάθηκε ένας 25χρονος ομογενής, ο οποίος θεωρείται υπεύθυνος για σφοδρή σύγκρουση επιβατικού ΙΧ με φορτηγό και ταξί.

 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "New York Post", όλα συνέβησαν στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην συμβολή της 34ης οδού με την 3η Λεωφόρο.  Βάσει του ρεπορτάζ, ο νεαρός Αντώνιος Σιόλας, ο οποίος οδηγούσε ένα όχημα τύπου Honda Civic, ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα και παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, ερχόμενος σε σύγκρουση με διερχόμενο ταξί και φορτηγό, οι οδηγοί των οποίων δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν εγκαίρως. 

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο Σικόλας και ο συνοδηγός του, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Bellevue, όπου και εξακολουθούν να νοσηλεύονται.  Αντίθετα, οι επιβαίνοντες στα άλλα οχήματα στάθηκαν πιο τυχεροί και τα τραύματά τους ήταν πιο ελαφρά.

Όπως αναφέρει η New York Post, η Αστυνομία αναφέρει πως ο Σικόλας φέρεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή ακόμη και ναρκωτικών ουσιών, ενώ έγινε γνωστό ότι η άδειά του είχε αφαιρεθεί και εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα, λόγω μη παρουσίας του σε σχετικό δικαστήριο.