Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

Ο γάμος Γιάννη Χορόζογλου - Αθανασίας Αγγελοπούλου

Εκλεκτά μέλη της Ελληνομαερικανικής Κοινότητας έδωσαν το "παρών" στον γάμο του Σύμβουλου Επιχειρηματικότητας, Γιάννη Χορόζογλου με καταγωγή από τη Δράμα, με την Μεσσήνια δημοσιογράφο Αθανασία Αγγελοπούλου σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, στα Χάμπτονς.

 

Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Αλέξανδρος Καρλούτσος, ο οποίος είναι φίλος και συνεργάτης με τον κ. Χορόζογλου, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που τέλεσε τον γάμο, ομολογώντας ότι θεωρούσε «ορκισμένο» εργένη τον γαμπρό, ενώ έψαλε την ακολουθία του γάμου τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά. Στο τέλος έδωσε τη συμβουλή του στον κ. Χορόζογλου ώστε ο γάμος να στεριώσει: "Happy wife, happy life" του είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας γέλια και το αυθόρμητο χειροκρότημα των καλεσμένων.

Περίπου 80 συγγενείς και φίλοι του ζεύγους εκ των οποίων οι μισοί ταξίδεψαν από την Ελλάδα και οι υπόλοιποι από τη Νέα Υόρκη παραβρέθηκαν στην ευτυχέστερη στιγμή της ζωής του Γιάννη Χορόζογλου και της Αθανασίας Αγγελοπούλου. Ο κουμπάρος Μίλτος Γκουνταμάνης, πρόεδρος της "Global Strategy" και η σύντροφος του Κάρλα Κόττα έφτασαν από το Σαν Ντιέγκο όπου ζουν μόνιμα και είχαν φροντίσει από τις προηγούμενες ημέρες όλες τις λεπτομέρειες. Τη νύφη συνόδευσε στην εκκλησία και παρέδωσε στον γαμπρό ο ξάδελφός της, δικηγόρος Κώστας Αγγελόπουλος, ενώ ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η αδελφή της Δήμητρα, όπως και η αδελφή του Γιάννη Χορόζογλου, Μαρία .Το παρών έδωσαν και αρκετοί συνάδελφοι της νύφης, από μέσα ενημέρωσης της Ελλάδας όπως επίσης ο εκδότης του Εθνικού Κήρυκα Αντώνης Διαματάρης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Λίτσα.

Οι καλεσμένοι έριξαν στους νεόνυμφους ροδοπέταλα και όχι ρύζι που απαγορεύεται από την τοπική νομοθεσία. Μετά το μυστήριο ο επίσης φίλος του ζευγαριού φωτορεπόρτερ Δημήτρης Πανάγος βγήκε μαζί τους στον εντυπωσιακό κήπο του Ιερού Ναού με τις ανθισμένες αμυγδαλιές για τα καθιερωμένα εσταντανέ.

Με πληροφορίες από το Protothema.gr