Log in
A+ A A-

Ομιλία του Δρ. Αριστοτέλη Τζιαμπίρη στην Ουάσιγκτον

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ομιλία, με έμφαση στην ελληνική διεθνή πολιτική, θα πραγματοποιήσει στην Ουάσιγκτον ο Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Αριστοτέλης Τζιαμπίρης, που συνεργάζεται ως επισκέπτης Καθηγητής με το New York University.

Τίτλος της εκδήλωσης είναι: "Στην σκιά ενός μεγάλου και ένδοξου παρελθόντος: Κατανοώντας την Ελληνική Διεθνή Πολιτική" και είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη, 6 Μαϊου, στις 7 το απόγευμα, σε ειδική αίθουσα του Georgetown University's McDonough School of Business.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να κλείσουν θέση στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., προκειμένου να έχουν την σπάνια ευκαιρία να κατανοήσουν κομβικά σημεία για την θέση και τις κινήσεις της Ελλάδας στην διεθνή σκακιέρα.

O Δρ. Αριστοτέλης Τζιαμπίρης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών σχέσεων στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κατάτοχειμερινόεξάμηνοτουακαδημαϊκούέτους 2013-2014 είναι Visiting Fellow στο New York University (The Remarque Institute). Είναι επίσης Διευθυντής του Κέντρου Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (ΚΕΔΕΥ) του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Διετέλεσε VisitingScholar στο ColumbiaUniversity (TheHarrimanInstitute) κατά το ακαδημαϊκό έτος 2009, μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ, 2004-2009), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΑΑ (Σεπτέμβριος 2005-Ιούνιος 2006), και Ειδικός Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ (2000-2008).