Log in
A+ A A-

Άρωμα Εθνικής Ελλάδος 2004 στο Μπρούκλιν!

Τα μυστικά της μπάλας από μέλη της "χρυσής" Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου του 2004 θα έχουν την ευκαιρία να διδαχτούν τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο soccer camp της Super League Athletic Academy, που θα πραγματοποιηθεί στο "Aviator Sports and Events Center" του Brooklyn, στη Νέα Υόρκη.

Άγγελος Μπασινάς και Γιούρκας Σεϊταρίδης, δηλαδή δυο από τους διεθνείς που σήκωσαν την Ελλάδα στα ουράνια και έκαναν εκατομμύρια Έλληνες σε όλη την υφήλιο να δακρύσουν το 2004, μαζί με τον αξιόλογο πρώην παίκτη της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ - και νυν του Εργοτέλη - Ηλία Αναστασάκο, θα δώσουν το παρόν από τις 29 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Ιουλίου για να... παίξουν μπάλα μαζί με αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 5 έως 17 ετών, που θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το Soccer Camp θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι και περισσότερες πληροφορίες μπορούν να γίνουν γνωστές στην διεύθυνση www.superleagueathleticacademy.com και στο e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.