Log in
A+ A A-

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ: Γαλανόλευκη... τρέλα στην Φιλαδέλφεια - Ραντεβού το βράδυ στην Red Bull Arena

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Εθνική Ελλάδος από κοντά και να δώσουν ώθηση στους διεθνείς μας, λίγες ημέρες πριν από την μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα έχουν οι ομογενείς, με τον φιλικό αγώνα της Ελλάδος με την Βολιβία στο Νιου Τζέρσεϋ. Το New Greek TV σας βάζει στο κλίμα, με δυο τηλεοπτικά ρεπορτάζ για όσα συνέχιζαν στην Φιλαδέλφεια: Για το αγωνιστικό σκέλος του 0-0 με τη Νιγηρία αλλά και για τα παραλειπόμενα, με τους φιλάθλους, τις ωραίες παρουσίες της εξέδρας και την Καλομοίρα να δίνουν τον δικό τους ξεχωριστό τόνο.

Όλοι οι δρόμοι πλέον, οδηγούν στην Red Bull Arena. Ομογενείς κάθε ηλικίας και κάθε γενιάς προμηθεύτηκαν και εξακολουθούν να αναζητούν εισιτήρια για το τουρνουά Road to Brazil, προκειμένου να δώσουν το "παρών" και να στηρίξουν την Εθνική μας Ομάδα.Την Τρίτη, το New Greek TV ταξίδεψε μέχρι το PPL Park της Φιλαδέλφεια. Εκεί, συνάντησε τους διεθνείς ποδοσφαιριστές αλλά και χιλιάδες Ελληνοαμερικανούς, που έσπευσαν από διάφορες περιοχές: Το Delaware, το Chicago, την Βοστώνη, τη Νέα Υόρκη. Άντρες και γυναίκες, μεγαλύτεροι αλλά και μικρότεροι, ενήλικοι αλλά και ανήλικοι, έστησαν το δικό τους πάρτυ. Ξεχωριστή νότα έδωσε, αναμφίβολα, και η Καλομοίρα, ένα παιδί της ομογένειας, που, παρά το κουραστικό - για πολλούς - ταξίδι, τους έκανε να διασκεδάσουν και να βάλουν το κερασάκι στην τούρτα σε μια βραδιά με πρωταγωνιστές τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας.

Ασφαλώς, εκτός από την γιορτή και το ταξίδι, υπάρχει πάντα και το αγωνιστικό σκέλος, το οποίο, παραμονές ενός Μουντιάλ, έχει πλέον σημασία ανάλογη με ενός επίσημου παιχνιδιού. Όχι τόσο στην σημασία του αποτελέσματος, όσο από τα μηνύματα που λαμβάνει το τεχνικό τιμ από την απόδοση των ποδοσφαιριστών. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο στο γήπεδο υπήρχαν δημοσιογράφοι από την Ιαπωνία και την Κολομβία, αντιπάλων της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ.

Πλέον, το ραντεβού ανανεώνεται για την Red Bull Arena στις 8 το βράδυ, στην ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το Road To Brazil.