Log in
A+ A A-

Έλληνες φίλαθλοι: "Κακή η οργάνωση στην Βραζιλία"

Τις εντυπώσεις τους για το Μουντιάλ της Βραζιλίας μοιράστηκαν με το newgreektv.com πέντε Έλληνες φίλαθλοι που ταξίδεψαν στην "χώρα του καφέ" για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Κολομβία και πέρασαν από τη Νέα Υόρκη κατά την επιστροφή τους..

Η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και την Εθνική Ομάδα είναι δεδομένη. Για αυτόν τον λόγο, επιδιώκουν να δίνουν πάντα το "παρών" στα μεγάλα ραντεβού, ιδίως στο Μουντιάλ. Ο λόγος για πέντε Πατρινούς (Βασίλης Μεσσαλάς, Αποστόλης Καλλιακμάνης, Κώστας Καλπουζάνης, Γιώργος Στεφανόπουλος, Τάκης Σχοινάς) οι οποίοι ταξίδεψαν από την Αχαϊκή Πρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Κολομβία.

"Παρακολουθώ τουλάχιστον έναν αγώνα της Εθνικής όταν πηγαίνει στο Μουντιάλ. Είχα έρθει και το 1994, εδώ, στις ΗΠΑ, ενώ το 2010 πήγα στη Νότιο Αφρική. Φέτος, ακολούθησα την ομάδα στην Βραζιλία για να δω το πρώτο ματς", δηλώνει ο Κώστας Καλπουζάνης, ο οποίος είναι και προπονητής ποδοσφαίρου σε ερασιτεχνική ομάδα (Ολυμπιακός Πατρών).

Οι πέντε φίλοι ήταν στην εξέδρα της Εθνικής Ομάδας και την χειροκρότησαν, αν και πικράθηκαν από το αποτέλεσμα. Όμως, πέρα από την κακή αγωνιστική εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο πρώτο ματς, επανέλαβαν αυτό που έχει αναφερθεί επανειλλημμένως από πολλούς φιλάθλους, σχετικά με την ποιότητα της διοργάνωσης.

"Η Βραζιλία είναι... "μύθος". Κατ' αρχήν, το οδικό δίκτυο είναι χάλια, ενώ κανείς δεν μιλούσε αγγλικά. Επίσης, πολύ κακή και η διοργάνωση. Έχω πάει και σε άλλα Μουντιάλ και γνωρίζω. Ήταν πλήρως ανοργάνωτο".

Οι Έλληνες φίλαθλοι έκαναν στάση στη Νέα Υόρκη, παρακολουθώντας τον αγώνα εναντίον της Ιαπωνίας με φίλους τους ομογενείς, μεταξύ των οποίων και ο πρώην προπονητής του Παγκύπριου, Στρατής Μαστροκυριάκος.