Log in
A+ A A-

Στο NBDL στέλνουν τον Θ. Αντετοκούνμπο οι Νικς

Δεν βρήκε θέση στο φετινό ρόστερ των New York Knicks ο Θανάσης Αντετοκούμπο, ο οποίος όμως δέχτηκε να συμμετάσχει στην λίγκα NBDL με το Ουέσττσέστερ, θυγατρική της ομάδας της Νέας Υόρκης.

Στο διάστημα αυτό, οι New York Knicks θα παρακολουθούν στενά τις επιδόσεις του Αντετοκούνμπο, προκειμένου, εφόσον δείξει την πρόοδο που περιμένουν, να του δώσουν την ευκαιρία να αγωνιστεί στον μαγικό κόσμο του NBA.

"Ο Θανάσης είναι ένας θεαματικός παίκτης, μπορώ να σου πω και θεαματικότερος από τον Γιάννη. Εμείς θέλουμε να είναι και πιο ουσιαστικός. Αν αναλογιστείς ότι βρέθηκε στο νούμερο 51 του ντραφτ, πάνω από παίκτες όπως ο Τζεντίλε, ανατριχιάζεις!", είχε δηλώσει στο newgreektv.com για τον Αντετοκούνμπο ο προπονητής που τον ανέδειξε, Σπύρος Βελλινιάτης, ο οποίος πιστεύει ότι ο ελληνο-νιγηριανός καλαθοσφαιριστής έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης.

"Αυτήν την στιγμή, ο Θανάσης δεν είναι «στυλιζαρισμένος» στην επίθεση, παίζει κυρίως με τα σωματικά του προσόντα. Όμως, προπόνηση με την προπόνηση θα γίνει καλύτερος και έχει όλα τα προσόντα για να ανέβει στο "pro" επίπεδο.", εκτίμησε ο κ. Βελλινιάτης.

Πάντως, ο Αντετοκούνμπο είχε δεχτεί τουλάχιστον τέσσερις προτάσεις από την Ευρώπη, τις οποίες, εξ όσων φαίνεται, δεν θα μπει στην διαδικασία να συζητήσει, καθώς προτεραιότητά του παραμένουν οι Νικς και η πιθανότητα να ενταχθεί στο ρόστερ τους στο άμεσο μέλλον.