Log in
A+ A A-

Νίκος Παππάς: "Πάμε για τους τίτλους"

Την αισιοδοξία του, τόσο για τον προημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό όσο και για την εν γένει πορεία του Παναθηναϊκού κατά την διάρκεια της σεζόν, εξέφρασε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο γκαρντ των νταμπλούχων Ελλάδας, Νίκος Παπάς.

"Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει πιο έτοιμη ομάδα αναλογικά με εμάς, αφού έχει κρατήσει τον ίδιο προπονητή και σταθερό κορμό παικτών, αλλά όπως είπα σε τέτοια ντέρμπι δεν παίζει ρόλο τόσο η ετοιμότητα όσο το πάθος και η διάθεση που θα δείξει κάθε ομάδα σε αυτό το 40λεπτο. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού", σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Παπάς για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ, μιλώντας για τον εαυτό του, εξέφρασε την ελπίδα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια την φετινή χρονιά, αφήνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, αιχμές εναντίον του Αργύρη Πεδουλάκη για τον περσινό "παροπλισμό" του.

"Πέρυσι στην αρχή... καλά ξεκίνησα. Στην πορεία χάλασε το πράγμα. Άρα, φέτος εγώ θέλω να έχω μεγαλύτερη διάρκεια, να καταφέρω να καθιερωθώ και να είμαι μέχρι το τέλος της χρονιάς ετοιμοπόλεμος. Όχι όπως πέρυσι, καθηλωμένος στον πάγκο. Αυτός είναι ο στόχος μου. O ρόλος μου είναι να κάνω προπόνηση 100% και όταν μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω αυτά που μου ζητάει ο προπονητής", ανέφερε ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου.

Σε ό,τι αφορά στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο Νίκος Παπάς δήλωσε πως "εμπνέει σεβασμό", ενώ επανέλαβε ότι ο Παναθηναϊκός διεκδικεί όλους του τίτλους, παρά το γεγονός ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε τονίσει ότι φέτος δεν αποτελούν αυτοσκοπό.

"Είναι ταπεινός αυτός... Εμείς όχι (γέλια)", ήταν το σχόλιό του.