Log in
A+ A A-

ΟΦΗ: Αφαίρεση έξι βαθμών με εντολή FIFA

Η FIFA έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ, το οποίο κοινοποιήθηκε στη Superleague, με το οποίο ζητείται να αφαιρεθούν έξι βαθμοί από τον ΟΦΗ, εξαιτίας οφειλών στον Αλεξάνταρ Πέσιτς.

Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο ''σκάει'' στον ΟΦΗ. Η FIFA απέστειλε έγγραφο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με το οποίο ζητείται να αφαιρεθούν έξι βαθμοί από την ομάδα του Ηρακλείου, για οφειλές στον Σέρβο ποδοσφαιριστή Αλεξάνταρ Πέσιτς.

Με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είχε γίνει ένας διακανονισμός τον περασμένη άνοιξη και είχαν καταβληθεί 1-2 δόσεις στον παίκτη, αλλά προφανώς η καταβολή χρημάτων διεκόπη, με αποτέλεσμα ο Πέσιτς να προσφύγει στη FIFA.

Η ποινή φέρεται να είναι τελεσίδικη. Δεν έχει δοθεί, δηλαδή, προθεσμία στον ΟΦΗ να πληρώσει το ποσό που απαιτείται (σ. εκτιμάται ότι φτάνει τις 100.000 ευρώ) και αυτόματα θα πρέπει να του αφαιρεθούν έξι βαθμοί. Η διοίκηση στην παρούσα φάση δεν έχει πάρει θέση.

Ο Πέσιτς έπαιξε στον ΟΦΗ τη σεζόν 2008-2009, καταγράφοντας 1 συμμετοχή στην Α' Εθνική. Την επομένη στη δεύτερη κατηγορία σε 12 αγώνες έβαλε 1 γκολ. Με την αφαίρεση των έξι βαθμών ο ΟΦΗ πέφτει στους 14 βαθμούς και καταλαμβάνει την 16η θεση.

Sport24