Log in
A+ A A-

ΠΑΟ: Ανακοίνωση για Γιάχο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την παρουσία του Γιάχου στο ματς του Σαββάτου με την Καλλονή και θυμήθηκε την επίσκεψη των Μαρινάκη, Θεοδωρίδη στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ στον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ορισμός του Θανάση Γιάχου για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Καλλονή δεν άρεσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού καθώς ο ρέφερι από την Χίο ξυπνάει άσχημες μνήμες στους πράσινους. Όχι μόνο από την παρουσία του σε παιχνίδια του τριφυλλιού αλά και από την παρουσία του στον αλησμόνητο τελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης τον Μάιο του 2013.

Εκεί όπου δεν έδωσε ένα καθαρό πέναλτι, σε χέρι του Μανιάτη στους Αρκάδες, και όπου στο ημίχρονο είχε δεχθεί την επίσκεψη των Μαρινάκη, Θεοδωρίδη για "καλή επιτυχία".

Στο τριφύλλι αναφέρουν ότι θα τηρήσουν τον δρόμο της νομιμότητας και της δικαιοσύνης.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν θα ευχηθεί «καλή επιτυχία» στον κύριο Γιάχο. Εμείς δεν κατεβαίνουμε σε αποδυτήρια. Ο δρόμος που έχουμε επιλέξει είναι ο δρόμος της νομιμότητας και της δικαιοσύνης και σε αυτόν θα βαδίσουμε απαρέγκλιτα μέχρι τέλους, γιατί είναι ο μόνος δρόμος που εμπιστευόμαστε".

Sport24