Log in
A+ A A-

Σούπερ Λίγκα: Ξύλο, ύβρεις, μηνύσεις και... διακοπή

Σκηνικό έντασης επικράτησε στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκα. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου, Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος λογομάχησαν έντονα, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να υποστηρίζει ότι ο κ. Μαρινάκης του πέταξε νερό από το ποτήρι του.

Λίγη ώρα αργότερα, ένα άγνωστο άτομο εισέβαλε στον χώρο και γρονθοκόπησε τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου, με την πλευρά του Παναθηναϊκού να μιλά για άνθρωπο της προσωπικής ασφάλειας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η αντιπαράθεση μεταξύ των διοικητικών επικεφαλής των δυο ομάδων έγινε μεγαλύτερη όταν ο κ. Αλαφούζος κατηγόρησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι προκάλεσε με την παρουσία του στον πάγκο.

Βάσει των ίδιων ρεπορτάζ, ο εκπρόσωπος του ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς πήρε τον λόγο και κατηγόρησε τον κ. Αλαφούζο ότι έκανε κάτι ανάλογο με την παρουσία του στο Ηράκλειο. Η συνεδρίαση διεκόπη κατόπιν απόφασης του προέδρου, Γιώργου Μποροβήλου.

Στην συνέχεια, ο Γιάννης Αλαφούζος μετέβη στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου και υπέβαλε μήνυση εναντίον των Βαγγέλη Μαρινάκη, Κώστα Καραπαπά, καθώς και του τρίτου ατόμου που επιτέθηκε στον Βασίλη Κωνσταντίνου.