Log in
A+ A A-

Πέρασε από την Βέροια ο ΠΑΟΚ (1-2)

Σε ένα ιδιαίτερα θεαματικό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Βέροια με σκορ 2-1 και συνέχισε το κυνήγι του Ολυμπιακού στην βαθμολογία.

 

Το πάθημα του Αγρινίου και η ήττα από τον Παναιτωλικό φαίνεται ότι έγιναν μάθημα για τον ΠΑΟΚ, που ευτύχησε να προηγηθεί αρκετά νωρίς (18') με γκολ του Βίκτορ, ύστερα από κόρνερ του Λούκας.  Στην συνέχεια, η Βέροια πίεσε και έχασε κάποιες ευκαιρίες, και ο Δικέφαλος του Βορρά όμως εξακολούθησε να είναι απειλητικός.

Στην επανάληψη η Βέροια μπήκε πιο δυνατά, έχασε κλασική ευκαιρία σε ένα "ονειρεμένο" τετ-α-τετ (Μρντάκοβιτς 56'), αλλά, από εκεί και πέρα, η μπάλα την τιμώρησε.  Δέκα λεπτά αργότερα, ο Στοχ έγραψε το 2-0 και κάπου εκεί η πλάστιγγα άρχισε να γέρνει υπέρ του ΠΑΟΚ.

Το μόνο που κατάφερε η Βέροια ήταν να μειώσει με γκολ του Μρντάκοβιτς στι 83'.

Βέροια (Κάανεν): Αναστασόπουλος, Τραπ (74' Σεγκούντο), Μπάρμπας, Ορέστες, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Ζεζίνιο (84' Όστοιτς), Καλτσάς (84' Μάνος), Μπαργκάν, Μπεν, Μρντάκοβιτς

ΠΑΟΚ (Στέφενς): Χακόμπο, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Νίνης, Λούκας (81' Ολίσε), Στοχ (90+4' Νέτσιντ), Σαλπιγγίδης (90+3' Βούκιτς), Αθανασιάδης

Γκολ: Μρντάκοβιτς (83') / Βίτορ (18'), Στοχ (66')

Κίτρινες Κάρτες: Αμαραντίδης (21'), Μρντάκοβιτς (29'), Γεωργιάδης (54'), Αναστασόπουλος (67') / Χακόμπο (29'), Τζιόλης (42'), Κατσουράνης (47'), Λούκας (50')