Log in
A+ A A-

Αλλάζει γνώμη ο Α. Κούγιας για την Παναχαϊκή - Καμία κίνηση από τον Απόλλωνα Αθηνών

Πιο διαλλακτικός εμφανίζεται τώρα ο Αλέξης Κούγιας σε ό,τι αφορά στην απόσυρση της συμμετοχής από το Πρωτάθλημα της Football League αφού, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας, άφησε ορθάνοιχτο παράθυρο αναίρεσης της απόφασής του.

Ειδικότερα, ο κ. Κούγιας μίλησε στην εκπομπή της δημοσιογράφου Πένυς Μακρή στο Lepanto, και τόνισε ότι η Παναχαϊκή θα μπορούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται, αρκεί να σταθούν στο πλευρό της οι φορείς της πόλης.  Λίγο νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό από τον Δήμαρχο Πατρέων, Γιάννη Δημαρά, ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή κατέθεσε αίτημα προκειμένου να αγωνιστεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (εκμετάλλευσης του Δήμου Πατρέων) την Κυριακή, με αντίπαλο τον Φωστήρα.  Όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι είχε δηλώσει, μέσω εξωδίκου, στην διοργανώτρια Αρχή της Football League, ότι η Πατρινή ομάδα αποχωρεί από το Πρωτάθλημα.

Πιο ψύχραιμα φαίνεται να βλέπει τα πράγματα και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης κ. Βελλής, ο οποίος δεν έδωσε συνέχεια στις οργισμένες δηλώσεις που ακολούθησαν την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο, η οποία σημαδεύτηκε από εξόφθαλμα διαιτητικά λάθη.  Έτσι, μέχρι νεοτέρας, η αθηναϊκή ομάδα δεν φαίνεται να προχωρά σε κάποια κίνηση αποχώρησης από το Πρωτάθλημα της Super League.