Log in
A+ A A-

Φιγκερόα: Χαρούμενος που επιστρέφω

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα παρουσιάστηκε από τον Παναθηναϊκό, δήλωσε χαρούμενος που θα συνεχίσει στην ομάδα και έθεσε ως στόχο να κάνει χαρούμενο τον κόσμο του Τριφυλλιού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, τον Παναθηναϊκό. Εδώ που έπαιξα και πέρυσι. Είμαι χαρούμενος που έμεινα εδώ και επιτεύχθηκε η συμφωνία», τόνισε ο Αργεντινός επιθετικός, ενώ πρόσθεσε πως «Ο Παναθηναϊκός πέρυσι μου άνοιξε τις πόρτες, όταν είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ και πάλι και ευχαριστώ την ομάδα γι' αυτή την ευκαιρία».

Ο Φιγκερόα χαρακτήρισε ιδιαιτέρως θετική την μετακόμιση της ομάδας στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας καθώς το συγκεκριμένο γήπεδο αποτελεί καυτή έδρα με τον αντίπαλο να νιώθει την πίεση από τον κόσμο που βρίσκεται πολύ κοντά.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει με τον Μάρκους Μπέργκ, τόνισε πως είναι θετικό στοιχείο καθώς θα βελτιωθούν αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές.

Τον Αργεντινό φορ παρουσίασε ο Νίκος Νταμπίζας αναφέροντας πως η συγκεκριμένη μεταγραφή θα είναι η τελευταία για αυτή την περίοδο. Ως κορυφαίο στοιχείο του Φιγκερόα χαρακτήρισε την προσωπικότητά του, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως θα βοηθήσει την ομάδα.

ΣΚΑΙ