Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Αγωνία για Καρμέλο

Μέχρι το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Καρμέλο Άντονυ, καθώς οι Λος Άντζελες Λέικερς ισοφάρισαν την πρόταση των Νικς και πληροφορίες θέλουν τον 30χρονο σούπερ - σταρ να εξετάζει το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Καλιφόρνια!

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του ESPN, οι Νικς παραμένουν φαβορί για τον Καρμέλο και θεωρούν ότι, έστω και με τις παραπάνω σκέψεις, θα βάλει τελικά την υπογραφή του στην ιδιαίτερα συμφέρουσα προσφορά που του έχουν καταθέσει.  Από την άλλη όμως, οι Λέικερς προσφέρουν δυο δεδομένα: 1) την δυνατότητα συνύπαρξης με τον Κόμπε Μπράιαντ και 2) Σοβαρές πιθανότητες προσθήκης, από φέτος, και του Λεμπρόν Τζέημς, ο οποίος επίσης βρίσκεται σε περίοδο συζήτησης για το μέλλον του.

Πώς είναι η κατάσταση αυτήν την στιγμή;  Με τους Ρόκετς και τους Μάβερικς να έχουν βγει εκτός παιχνιδιού, οι Νικς έχουν ως μοναδικούς ανταγωνιστές τους Μπουλς και τους Λέικερς.  Στην περίπτωση της ομάδας του Σικάγο, το μόνο πλεονέκτημα φαίνεται πως είναι η αδιαμφισβήτητη ποιότητα στο ρόστερ, με την οποία θα συνδυαστεί το ταλέντο του Καρμέλο, που θα είναι αρκετή, εκτός απροόπτου, προκειμένου να κερδηθεί η μάχη στην αδύναμη Ανατολική Περιφέριεα.  Από την άλλη, οι Λέικερς, εκτός των αγωνιστικών πλεονεκτημάτων, έχουν και αυτό της οικονομικής πρότασης, καθώς προσφέρουν τα ίδια χρηματικά ανταλλάγματα με τη Νέα Υόρκη.

Η υπόθεση του Καρμέλο εξελίσσεται σε θρίλερ, με τους υπεύθυνους των Νικς να δηλώνουν σχεδόν σίγουροι ότι τελικά το αστέρι τους θα παραμείνει στο Γκάρντεν.  Εάν τελικά αυτό συμβεί τότε δεν αποκλείεται ο Τζάκσον να προσπαθήσει να δελεάσει και να φέρει στη Νέα Υόρκη και τον Πο Γκασόλ, προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ανανεωμένο ρόστερ, που θα κοουτσάρει - στην πρώτη του χρονιά από την άκρη του πάγκου - ο Ντέρεκ Φίσερ.