Log in
A+ A A-

NBA: Ένα στριπ κλαμπ στα πόδια του Καρμέλο για να μείνει Νέα Υόρκη

Ένα γνωστό strip club της Νέας Υόρκης μπαίνει στο παιχνίδι της παραμονής του Carmelo Anthony, καθώς προσφέρει στον σταρ των New York Knicks απεριόριστους χορούς από τις κοπέλες του μαγαζιού, προκειμένου να τον πείσει να ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα!

Πρόκειται για το Scores New York, το οποίο υπόσχεται στον Άντονυ απεριόριστα lap dances για όλη την διάρκεια της παραμονής του στους New York Knicks, βάσει του νέου συμβολαίου, με ένα πακέτο που ονομάζεται... Melo Love.  Μάλιστα, η ίδια φίρμα, δεσμεύεται να δημιουργήσει ένα νέο ποτό, με τίτλο "The Melo Carmelo", αλλά και να στείλει μια ειδική ομάδα cheerleaders στο MSG, που θα απευθύνεται αποκλειστικά στον Άντονυ.

Όσο για το κερασάκι στην τούρτα;  Η Scores New York θα αναλάβει την διοργάνωση ενός φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ με γυμνόστηθες γυναίκες, όπου "το άγγιγμα δεν θα είναι φάουλ".

Για την ώρα, ο Καρμέλο εξακολουθεί να ζυγίζει τα δεδομένα μεταξύ Knicks, Lakers και ενδεχομένως Bulls, καθυστερώντας όμως, σχετικά με τις αρχικές προβλέψεις, την ανακοίνωση της απόφασής του.