Log in
A+ A A-

Εθνική Ελλάδος: Προβληματίζει η θέση "5"

Με απολογισμό μια νίκη και δυο ήττες αποχαιρέτησε η Εθνική Ελλάδος το τουρνουά του Πο, με τον Φώτη Κατσικάρη να εντοπίζει τις αδυναμίες της ομάδας, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των υποχρεώσεων στο Ευρωμπάσκετ

Αυτό που φαίνεται πως προβληματίζει κυρίως τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό είναι η έλλειψη βάθους στην θέση "5", αφού, μέχρι αυτήν την στιγμή, μόνο ο Γιάννης Μπουρούσης αποτελεί αξιόπιστη λύση, εχοντας την συνδρομή από τον πάγκο του Ίαν Βουγιούκα. Πρόκειται για ένα κενό το οποίο προκλήθηκε λόγω της ξαφνικής απόφασης του Κώστα Κουφού να μην συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας.

Η Εθνική πήρε τη νίκη στην πρώτη ημέρα επί της Σερβίας (66-64), ηττήθηκε από τους διοργανωτές Γάλλους την δεύτερη αγωνιστική (81-73) και έκλεισε τις υποχρεώσεις της με άλλη μια ήττα (68-66) από τους Κροάτες, τους οποίους θα συναντήσει και στον όμιλο του Ευρωμπάσκετ.

Σε όλους τους αγώνες απουσίαζαν οι Νικ Καλάθης (τιμωρημένος) και Γιώργος Πρίντεζης (τραυματίας), κάτι που σημαίνει ότι η "επίσημη αγαπημένη" έχει σοβαρά περιθώρια βελτίωσης για τους επίσημους αγώνες.