Log in
A+ A A-

Πάνω από 1 εκ. δολάρια οι εισπράξεις στην πρεμιέρα του The Interview

Ξεπέρασαν το 1 εκατ. δολάρια οι εισπράξεις από την κινηματογραφική πρεμιέρα της πιο πολυσυζητημένης ίσως ταινίας της φετινής χρονιάς με τίτλο «The Interview».

Όταν οι σκηνοθέτες Έβαν Γκόλντμπεργκ και Σεθ Ρόγκαν ξεκινούσαν τα γυρίσματα της πιο πολυσυζητημένης ίσως ταινίας της φετινής χρονιάς με τίτλο «The Interview» σίγουρα δεν είχαν στο μυαλό τους όσα επρόκειτο να επακολουθήσουν....

Διαδικτυακές κυβερνοεπιθέσεις εναντίον της εταιρίας παραγωγής SONY, απόσυρση της προβολής του φίλμ από τις κινηματογραφικές αίθουσες, διπλωματικός πολέμος μεταξύ Β. Κορέας και ΗΠΑ, καταγγελίες του FBI εναντίον της Πιονγιάνγκ είναι μερικά μονάχα από τα «απρόοπτα».

Προχθές η Sony διέθεσε μέσω διαδικτύου την ταινία την οποία παρακολούθησαν πάνω από 11.000 άτομα, ενώ στη χθεσινή κινηματογραφική πρεμιέρα οι εισπράξεις ξεπέρασαν το 1 εκ. δολάρια.

Ωστόσο, οι δύο αμερικανοί σκηνοθέτες φαίνεται τελικά ότι θα τα καταφέρουν, παρά τις δυσκολίες.

Προχθές, η SONY διέθεσε διαδικτυακά την ταινία, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 11.000 άτομα, ενώ στη χθεσινή κινηματογραφική πρεμιέρα οι εισπράξεις ξεπέρεσαν το 1 εκατομμύριο δολάρια σε μία μόλις ημέρα, παρά το γεγονός ότι η ταινία προβάλλεται στο 10% των αιθουσών όπου σχεδιαζόταν να προβληθεί αρχικά.

Υπενθυμίζεται ότι το φιλμ, με προϋπολογισμό $44 εκατ., είχε αρχικά αποσυρθεί καθώς οι μεγάλες αλυσίδες κινηματογραφικών αιθουσών ακύρωσαν την προβολή του για λόγους ασφαλείας.

Την «ευγνωμοσύνη του» στο κοινό εξέφρασε σε μια ανακοίνωσή του ο Ρόρι Μπρούερ, ο πρόεδρος της διεύθυνσης διανομής της Sony.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Σεθ Ρόγκεν και ο Τζέιμς Φράνκο, πραγματεύεται την ιστορία δύο πρακτόρων στους οποίους έχει ανατεθεί η αποστολή να σκοτώσουν τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-ουν.

Σύμφωνα πάντως με τον ιστότοπο Boxoffice.com η ταινία αναμενόταν να έχει έσοδα 20 εκατομμύρια δολάρια εάν προβαλλόταν στις αίθουσες που προγραμματιζόταν.

thetoc.gr