Log in
A+ A A-

Η Καλλιρόη Μυριαγκού στη Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό η γνωστή ηθοποιός Καλλιρόη Μυριαγκού, κάποτε πρωταγωνίστρια στην επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» ως «Ματίνα Μανταρινάκη». Στο πλαίσιο της παραμονής της στην αμερικανική μεγαλούπολη συμμετέχει και στην παράσταση «Rauss – Οι Γερμανοί ξανάρχονται», των Ρέππα – Παπαθανασίου, το οποίο ανεβάζουν επί σκηνής τα μέλη της δραστήριας ομογενειακής θεατρικής ομάδας Eclipsis.

«Είμαι πολύ συγκινημένη που συμμετέχω σε μια τέτοια παράσταση στη Νέα Υόρκη και θα παίξω για την ομογένεια. Άλλωστε, έχω πολύ στενή σχέση με τον απόδημο ελληνισμό, αφού και εγώ, από την πλευρά μου, μεγάλωσα στον Καναδά και το Μόντρεαλ», εξηγεί στο New Greek TV η Καλλιρόη Μυριαγκού, η οποία βρέθηκε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού προκειμένου να επισκεφθεί συγγενείς και φίλους της.΄

«Αν και γνωρίζω πως είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα, δεν έχω σκοπό, αυτήν την στιγμή, να μείνω μόνιμα εδώ. Σκοπεύω να επιστρέψω το προσεχές χρονικό διάστημα, αν και λόγω των δεσμών μου με τον Καναδά πηγαινοέρχομαι αρκετά συχνά», εξηγεί η Ελληνίδα ηθοποιός.
Πάντως, ο ρόλος της Καλλιρόης Μυριαγκού στην σειρά απέχει έτη φωτός από τον συνεσταλμένο χαρακτήρα της «δεσποινίδας Μανταρινάκη», αφού υποδύεται την...επικεφαλής ενός οίκου ανοχής της Αθήνας.