Log in
A+ A A-

Δείτε το Βίντεο: Αρετή... και στο Ισραήλ

Μια ισχυρή μουσική παράδοση που κρατάει χρόνια για την Ελλάδα συνέχισε με τον καλύτερο τρόπο η Αρετή Κετιμέ, η οποία και καταχειροκροτήθηκε κατά την διάρκεια της εμφάνισής της στο Φεστιβάλ Mediteranee, στην πόλη Ashdod του Ισραήλ.

Λίγες ημέρες μετά τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις της στις ΗΠΑ, η Αρετή Κετιμέ, μαζί με τον Μανώλη Κόττορο (βιολί) και τον Κώστα Μήτσιο (κιθάρα/μπουζούκι), συνέπραξε επί σκηνής με τους Yinon Mualem (απο Ισραήλ) και Mumin Sesler (από την Τουρκία), ερμηνεύοντας, μεταξύ άλλων, και μια σειρά δικών της τραγουδιών που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, όπως το κομμάτι "Δύση και Ανατολή", που αποτελεί την πιο πρόσφατη μουσική δημιουργία της σε συνεργασία με τον DJ Shantel.

Όπως αναφέρει το portal ogdoo.gr, το εν λόγω φεστιβάλ διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και χαρακτηρίζεται από την συμμετοχή σημαντικών μουσικών φυσιογνομιών.

Παράλληλα, τονίζεται ότι η μουσική "γέφυρα" Ελλάδας - Ισραήλ έχει την δική της Ιστορία, καθώς ξεκινά από την εποχή του Στέλιου Καζαντζίδη, του Μανώλη Αγγελόπουλου και της Καίτης Γκρέυ και φτάνει ως τον Γιώργο Νταλάρα, την Γλυκερία, την Ελένη Βιτάλη, την Πόλυ Πάνου, τον Γιάννη Πάριο και άλλα γνωστά ονόματα.

Δείτε το βίντεο από την εμφάνιση της Αρετής Κετιμέ, η οποία θεωρείται από πολλούς - ειδικούς και μη - ως "μια από τις κορυφαίες μουσικούς της σύγχρονης γενιάς".