Log in
A+ A A-

American Airlines: Σταματά προσωρινά τις πτήσεις προς Βρυξέλλες

Διακόπτει τις πτήσεις από και προς τις Βρυξέλλες η American Airlines, για τις επόμενες 7 ημέρες σε μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη, καθώς έρχεται μια ολόκληρη εβδομάδα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βελγική πρωτεύουσα.

Στην ανακοίνωση της η αεροπορική εταιρία εκφράζει τα συλλυπητήριά της στα θύματα των επιθέσεων και αναφέρει ότι ματαιώνονται όλες οι αεροπορικές συνδέσεις των Βρυξελλών με τη Φιλαδέλφεια.

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι η επόμενη αεροπορική σύνδεση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου με πτήση από την αμερικανική μεγαλούπολη προς την Βελγική πρωτεύουσα.

Οταν την περασμένη Τρίτη εκδηλώθηκε το τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, ο αερομεταφορέας είχε αρνηθεί ότι ήταν ο στόχος της επίθεσης, διαψεύδοντας πληροφορίες που ήθελαν τους βομβιστές αυτοκτονίας να ανατινάσσονται μπροστά στον γκισέ του.

Η αιφνιδιαστική απόφαση έρχεται λίγες ώρες μετά την διαταγή που έδωσαν τα αμερικανικά υπουργεία εξωτερικών και αμύνης προς τις οικογένειες των αμερικανών διπλωματών και στρατιωτικών που υπηρετούν στην Τουρκία, να εγκαταλείψουν την χώρα για λόγους ασφαλείας και από τον φόβο εκδήλωσης τρομοκρατικών επιθέσεων.

thetoc.gr