Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 140
Log in
A+ A A-

Στην Αθήνα η διεθνή συνάντηση ταξιδιωτικών bloggers

  • Written by 

Η Αθήνα θα είναι τον Οκτώβριο η διοργανώτρια πόλη της διεθνούς ετήσιας συνάντησης ταξιδιωτικών bloggers και συγγραφέων τουριστικών media, TBEX 2014.


Η διοργάνωση συγκεντρώνει περισσότερους από 1.000 bloggers, writers, content creators/contributors καθώς και παράγοντες και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς με έντονη δραστηριότητα στα social media, από όλον τον κόσμο.
Το TBEX διαρκεί δύο μέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων πραγματοποιείται σειρά συναντήσεων, σεμιναρίων και παρουσιάσεων με τη συμμετοχή διεθνούς φήμης ειδικών.
Η συνάντηση πλαισιώνεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων με επίκεντρο τον προορισμό που τη φιλοξενεί.
Η Αθήνα επιλέχθηκε ως διοργανώτρια πόλη μετά από μεθοδική προσπάθεια του δήμου Αθηναίων και του Athens Convention and Visitors Bureau (ACVB) της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ).
«Η επιτυχής διεκδίκηση διοργανώσεων διεθνούς εμβελείας και υψηλών επαγγελματικών απαιτήσεων, όπως το TBEX αποδεικνύει όχι μόνον ότι η πόλη μας μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές διοργανώσεις, καθώς και ότι κορυφαίοι παράγοντες και φορείς της παγκόσμιας αγοράς, της παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.