Log in
A+ A A-

Ευρώπη: Πάνε διακοπές με τους πρώην για να μην χάσουν την προκαταβολή!

Οι δύσκολοι οικονομικά καιροί οδηγούν σε συμβιβασμούς.  Όχι μόνο στο κόστος της καθημερινότητας, αλλά και τις διακοπές.  Χωρίς, μάλιστα, να υπολογίζονται... χωρισμοί και νέοι έρωτες.  Αυτό καταδεικνύει σχετική έρευνα του Ινστιτούτου OnePoll, βάσει της οποίας πολλά πρώην ζευγάρια που είχαν κλείσει πακέτο διακοπών πριν χωρίσουν, θα ταξιδέψουν κανονικά μαζί, προκειμένου να μην χάσουν την προκαταβολή!

Το σχετικό ερωτηματολόγιο υποβλήθηκε σε τουρίστες από την Γαλλία, την Γερμανία, την Βρετανία, την Ισπανία και την Ιταλία.  Μεγαλύτεροι "ρεαλιστές" αποδεικνύονται οι Βρετανοί, το 39% των οποίων απάντησε ότι είναι ήδη σε διακοπές με την/τον πρώην, για να μην χάσει τα χρήματά του.  Στην ίδια κατάσταση βρέθηκε το 24% και το 21% των Ισπανών, ενώ Γερμανοί (16%) και Γάλλοι (15%) μπήκαν λιγότερο σε αυτήν την "ψυχοφθόρα" διαδικασία.

Πάντως, το 14% των Γάλλων προχώρησε ένα βήμα περισσότερο, αφού παραδέχθηκε ότι πήγε διακοπές με τον πρώην σύντροφο ενώ είχε ήδη ξεκινήσει νέα σχέση.  Πώς αντέδρασαν οι νυν σύντροφοι;  Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες!

Η σχετική έρευνα δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα lastminute.com και προκάλεσε ποικίλα σχόλια.