Log in
A+ A A-

Ποιος είναι ο πιο σέξυ λαός;

Τοπ-10 σέξυ λαών χωρίς τον Greek Lover υπάρχει; Κι ομως! Έρευνα του website "Miss Travel" δίνει προβάδισμα σε Λατινοαμερικάνες και Αυστραλούς, μην περιλαμβάνοντας τους Έλληνες στην πρώτη δεκάδα.

Το "Miss Travel" είναι μια ιστοσελίδα η οποία συνδυάζει τις ταξιδιωτικές προτάσεις με τις ευκαιρίες γνωριμιών, προσελκύοντας επισκέπτες και μέλη από ολόκληρο τον κόσμο. Η τελευταία έρευνά της είχε ως ερώτημα ποιας εθνικότητας άνδρες και γυναίκες είναι η πιο σέξυ, βάσει της ταξιδιωτικής εμπειρίας των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις των χρηστών, πιο σέξυ άνδρες είναι οι Αυστραλοί, με Ιταλούς και Άγγλους να ακολουθούν, ενώ, σε ό,τι αφορά στις γυναίκες, πρώτες είναι οι Βραζιλιάνες, κατόπιν οι Ρωσίδες και αμέσως μετά οι Κολομβιάνες.

Αναλυτικά οι δεκάδες έχουν ως εξής:

Οι πιο σέξι εθνικότητες στους άντρες: 1. Αυστραλία, 2. Ιταλία, 3. Αγγλία, 4. Σκωτία, 5. Ισπανία, 6. Αμερική, 7. Ιρλανδία, 8. Βραζιλία, 9. Καναδάς, 10. Ολλανδία.

Και οι πιο σέξι στις γυναίκες: 1. Βραζιλία, 2. Ρωσία, 3. Κολομβία, 4. Αγγλία, 5. Φιλιππίνες, 6. Ισπανία, 7. Αυστραλία, 8. Βουλγαρία, 9. Νότια Αφρική, 10. Καναδάς.