Log in
A+ A A-

Κατρίνα Μιτζελιότης: Η Ελληνοαμερικανίδα Fashionista που κέρδισε τις απαιτητικές Νεοϋορκέζες

Έχει πάρει συνέντευξη από γνωστά μοντέλα (Andriana Lima, Alessandra Ambrosio) μέχρι και αστέρια του NBA (Tyson Chandler). Οι συμβουλές της πάνω στην μόδα έχουν γίνει «βίωμα» για τις Νεοϋορκέζες, ενώ έχει εμφανιστεί σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα (CBS, NBC, Fox κ.ά.).

Παρόλα αυτά, η καρδιά της εξακολουθεί να χτυπά για την Ελλάδα, την Σάμο και την Λήμνο. Γνωρίστε την Katrina Mitzeliotis, Ελληνοαμερικανίδα Fashionista και δημοσιογράφο, που επελέγη από το New Greek TV ως «Ελληνίδα της Εβδομάδας».

«Από τότε που ήμουν μικρή, ποτέ δεν μου άρεσε να φοράω παντελόνια. Πάντα ήθελα να ντύνομαι καλά και να φοράω φορέματα. Ήμουν μέσα στην μόδα, ακόμη και σαν κοριτσάκι!». Η ατάκα της Katrina Mitzeliotis στο newgreektv.com, δίνει, αναμφίβολα, το στίγμα και την φιλοσοφία ζωής της. Μια φιλοσοφία που την έκανε ειδική πάνω στην μόδα και μια από τις πιο περιζήτητες και γνωστές στον χώρο της στην λαμπερή – όσο και απαιτητική – αγορά της Νέας Υόρκης.

Γεννημένη στο Μπρούκλιν και με καταγωγή από την Σάμο (μητέρα) και Λήμνο (πατέρας), η Ελληνοαμερικανίδα fashionista κατάφερε να κάνει την μεγάλη της αγάπη επάγγελμα. Η επικοινωνιακή της ικανότητα, σε συνδυασμό με τις σπουδές της (σ.σ. σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο του Delaware) της έδωσε την ευκαιρία να καλύπτει, ως ρεπόρτερ, τα λεγόμενα Red Carpets, όπου και ήρθε σε πιο στενή επαφή με την μόδα και τα μεγάλα αστέρια της Show Bizz. Σήμερα, είναι από τα βασικά στελέχη του μεγάλου lifestyle web portal, Hollywood Life.

«Είναι πολύ όμορφο να παρακολουθείς μια προσπάθεια να ανεβαίνει βήμα – βήμα. Σήμερα έχουμε φτάσει τους 25 εκατομμύρια επισκέπτες σε μηνιαία βάση», αναφέρει η Mitzeliotis, οι συνεντεύξεις και τα ρεπορτάζ της οποίας στο youtube έχουν δεκάδες χιλιάδες views από χρήστες όλων των ηλικιών.

Η ίδια επισκέπτεται την Ελλάδα τα καλοκαίρια και δηλώνει ότι της αρέσει πολύ ο τόπος καταγωγής της. Μάλιστα, πιστεύει ότι το ελληνικό της αίμα έχει επηρεάσει και τις τάσεις της στην μόδα και τα ρούχα, καθώς της αρέσουν τα «λαμπερά» χρώματα, που θυμίζουν την θάλασσα και το ελληνικό καλοκαίρι.

C.Athanasatos

Ο Χριστόδουλος Αθανασάτος είναι δημοσιογράφος και ρεπόρτερ ειδήσεων.  

Είναι περισσότερο γνωστός στο κοινό της Δ. Ελλάδας, καθώς συνεργάστηκε για 10 χρόνια με τον τηλεοπτικό σταθμό Super B (2002 - 2012), ενώ από το 2008 έως και το 2012 ήταν ο ρεπόρτερ του ALPHA στην Δυτική Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ειδησεογραφικής πύλης της Πάτρας, patranews.gr, ενώ έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες "Ημέρα" και "Ημερήσιος Κήρυκας".

Το 2006 ήταν ομιλητής στο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Σαμοθράκης, με θέμα την δεοντολογία στην τηλεόραση.

Τον Ιανουάριο 2013 άνοιξε νέα σελίδα στην δημοσιογραφική του σταδιοδρομία και εντάχθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό New Greek TV της Νέας Υόρκης.