Log in
A+ A A-

Εξιχνιάστηκε η διπλή δολοφονία της Μάνης

Εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία το διπλό φονικό στη Μάνη, καθώς οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός 19χρονου, λίγες ώρες μετά την ανάσυρση των πτωμάτων των δυο άτυχων νεαρών.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο 19χρονος συλληφθείς δεν έδρασε από μόνος του, καθώς φέρεται να είχε ως συνεργό έναν άλλον συνομήλικό του, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία και, κατά πληροφορίες, η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου.

Βάσει των ίδιων στοιχείων, η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του δράστη εξαιτίας του γεγονότος ότι η κυνηγετική καραμπίνα που χρησιμοποιήθηκε για την στυγερή δολοφονία άνηκε στην μητέρα του.  Αντίθετα, το δεύτερο άτομο εμφανίζεται, προς το παρόν, να συνεργάστηκε στην μεταφορά των πτωμάτων στο σημείο όπου βρέθηκαν λίγες ώρες αργότερα.

Τα τατουάζ και οι δεδηλωμένες πολιτικές απόψεις τουλάχιστον ενός από τα θύματα, δημιούργησε αρχικά εντυπώσεις πως ίσως πρόκειται για έγκλημα που σχετίζεται με ιδεολογικές διαφορές.  Όμως, όλα τα στοιχεία συγκλίνουν πως τα κίνητρα του δράστη είχαν σχέση με την διακίνηση αναβολικών ουσιών.

Σε ό,τι αφορά στην σχέση θύτη - θυμάτων, το μέχρι στιγμής γνωστό στοιχείο είναι πως ο 19χρονος σύχναζε στο γυμναστήριο που διατηρούσε ο ένας εξ αυτών.