Log in
A+ A A-

Δολοφόνοι της Μάνης: Τι τους συνέδεε με τα θύματα

Ολο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τους δύο 19χρονους, οι οποίοι ομολόγησαν ότι εκτέλεσαν τους δύο νεαρούς στην Καλαμάτα, για μια αγοραπωλησία αναβολικών που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Συγκεκριμένα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο νεαροί ήταν εξίσου «φουσκωτοί» με τα δύο θύματα και σύχναζαν σε γυμναστήρια της περιοχής. Ο ένας από τους δύο δράστες μάλιστα, είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Καλαμάτας, ενώ ο άλλος είναι παιδί χωρισμένων γονιών με μητέρα εκπαιδευτικό.

Αρχικά, προσήχθη ο 19χρονος Π.Μ., ο οποίος δεν έπεισε τους αστυνομικούς και έπεσε σε αντιφάσεις και εν τέλει ομολόγησε ότι η δολοφονία έγινε, επειδή οι δύο νεαροί είχαν δώσει στον Κωνσταντίνο Σγούρο 800 ευρώ προκαταβολή για να αγοράσουν αναβολικά, τα οποία δεν τους τα παρέδωσε ποτέ, με αποτέλεσμα να έχουν συχνούς καβγάδες. Ωστόσο ο Π.Μ. υποστήριξε ότι ο Ν.Μ. ήταν εκείνος που πραγματοποίησε τον φόνο.

Παράλληλα, ο Π.Μ. είχε αναρτήσει στη σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες με καραμπίνες, αλλά και ένα τατουάζ με τη ναζιστική σβάστικα. Ομοιο τατουάζ είχε «χτυπήσει» και ο 25χρονος νεκρός -με τον οποίο ήταν φίλοι στο δημοφιλές social media-, αλλά μεγαλύτερο. Επίσης, φαίνεται ότι συμμετείχε και σε αγώνες kick boxing.

thetoc.gr