Log in
A+ A A-

Σαμαράς: Η ανευθυνότητα θα τιμωρηθεί

Την πεποίθησή του ότι οι πρόωρες εκλογές θα αποτελέσουν στο τέλος την μεγάλη ευκαιρία για να "ηττηθεί οριστικά ο λαϊκισμός στην Ελλάδα" εξέφρασε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στο Υπουργικό Συμβούλιο λίγο μετά την οριστικοποίηση της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε τις εκλογές ως μια "μεγάλη περιπέτεια" για την χώρα, τονίζοντας παράλληλα ότι ο ελληνικός λαός δεν επιθυμούσε αυτήν την εξέλιξη, παρά τα όποια παράπονα μπορεί να είχε από την Κυβέρνηση.

"Ο κόσμος το ξέρει και γι αυτό δεν ήθελε εκλογές, γι αυτό και παρά τα παράπονά του εμπιστεύεται την κυβέρνηση αυτή περισσότερο από την αντιπολίτευση, και γι αυτό είναι εύκολο από τη μεγαλύτερη περιπέτεια των πρόωρων εκλογών που έσυραν τον τόπο, να προκύψει η μεγαλύτερη ήττα τους, η μεγαλύτερη ήττα του λαϊκισμού στην Ελλάδα. Αυτή θα είναι η πραγματική λύτρωση της χώρας από εδώ και μπρος", κατέληξε ο κ. Σαμαράς.

Τέλος, ο Πρωθυπουργός συνέστησε στους Υπουργούς "να συνεχίσουν κανονικά την δουλειά τους", μέχρι και την διεξαγωγή των εκλογών στις 25 Ιανουαρίου.