Log in
A+ A A-

Δείτε βίντεο: Εντοπίστηκε η βιολογική οικογένεια της 5χρονης Μαρίας;

"Πούλησα την κόρη μου για 250 ευρώ", δηλώνει η φερόμενη ως μητέρα της Μαρίας, του ξανθού 5χρονου κοριτσιού που προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση, όταν βρέθηκε από την Αστυνομία σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

 Όπως αποδείχθηκε, πρόκειται για κόρη ενός ζευγαριού τσιγγάνων από την Βουλγαρία, του Ατάνας Ρούσεφ και της Σάσα Ρούσεβα, με την φωτογραφία της μητέρας να δημοσιεύεται στην εφημερίδα Daily Mail. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, οι φερόμενοι ως βιολογικοί γονείς της Μαρίας έχουν ήδη προσαχθεί στις Αρχές και ανακρίνονται, υποστηρίζοντας ότι αναγκάστηκαν να πουλήσουν το παιδί τους εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων.

Την ίδια στιγμή, τηλεοπτικό συνεργείο της Βουλγαρικής τηλεόρασης πραγματοποιησε ρεπορτάζ στο σπίτι της οικογένειας της Μαρίας, καταγράφοντας εικόνες - σοκ, καθώς τα αδέρφια της φαίνεται πως ζουν υπό άθλιες συνθήκες, ενδεχομένως και χειρότερες από αυτές που ζούσε η 5χρονη στην περιοχή των Φαρσάλων.

Ο εντοπισμός των βιολογικών γονέων της Μαρίας, εφόσον οριστικοποιηθεί, δίνει τέλος στην παραφιλολογία σχετικά με την προέλευσή της, αφού ο εντοπισμός της είχε γεννήσει ελπίδες σε οικογένειες σε ολόκληρο τον κόσμο, που έχουν χάσει κοριτσάκια περίπου ίδιας ηλικίας.

Media