Log in
A+ A A-

Βενιζέλος σε Καμμένο: Αλήτη, θα ζητήσεις στα 4 συγγνώμη

Πανδαιμόνιο στη Βουλή από την επίθεση Καμμένου στον Βενιζέλο.

Ο Υπουργός Αμυνας κατηγόρησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι με τους χειρισμούς του ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο. Ο κ. Καμμένος υπαινίχθηκε ότι στην υπόθεση των υποβρυχίων ο κ. Βενιζέλος με λάθη και παραλείψεις ζημίωσε τα συμφέροντα των πολιτών ενώ άφησε υπαινιγμούς ότι συγγενικά πρόσωπα του κ. Βενιζέλου έχουν μετοχές στην Μαρφίν.

Όρθιος ο Βαγγέλης Βενιζέλος ζητούσε επίμονα τον λόγο επί προσωπικού, ενώ την ίδια στιγμή απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ φέρεται να του είπε «αλήτη, αλητάμπουρα θα ζητήσεις στα τέσσερα συγνώμη».

Ακολούθησε πανδαιμόνιο. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όρθιοι φώναζαν κατά του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

«Κάτσε κάτω» τον προειδοποίησε ο Γιώργος Πάντζας, ενώ και ο Σωκράτης Φάμελλος στους ίδιους τόνους του είπε «αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε, δεν έχετε πια την ασυλία του παρελθόντος»

Την ίδια στιγμή έντονο φραστικό επεισόδιο είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Ο πρώτος προσπάθησε, ως διαιτητής ποδοσφαίρου να εκτονώσει την κατάσταση. Όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά τελικά επιτέθηκε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Του ζήτησε να καθίσει στη θέση του και του υπενθύμισε ότι και εκείνος όπως και οι άλλοι Έλληνες φορολογούμενοι σπούδασαν τον κ. Κωνσταντινόπουλο στη Ρουμανία.

thetoc.gr