Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

"Έφυγε" η 16χρονη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου

"Εφυγε μετά από εννέα ημέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο Ρίου, η 16χρονη Νίκη Νικολοπούλου. ΤΟ δυσάρεστο ανακοινώθηκε στους γονείς της Νίκο Νικολόπουλο και τασία Μανωλοπούλου σήμερα το μεσημέρι. Η Τασία Μανωλοπούλου έγραψε:

"Άγγελος ήρθες ... Άγγελος έφυγες ... Σπουδαία έζησες και ακομα πιο σπουδαία πας εκει ψηλα ... Η ψυχή σου δεν ταίριαξε ποτε στον κόσμο μας αλλα με το σώμα σου ίσως βοήθησεις κάποιους άλλους να ζήσουν πιο αξιοπρεπή κ εύκολη ζωη ....

Ειμαι πολυ περήφανη για σένα ... σε ευχαριστώ που ήρθες .... σε ευχαριστω για όσα μας έδωσες ... σ αγαπάω απέραντα ...εισαι η Νικη μου ... η Νικήτρια ! (3/3/2000 - 6/6/2016) και για πάντα."

Το χρονικό: Όλα έγιναν τόσο γρήγορα...

Ολα ξεκίνησαν το προπερασμένο Σάββατο όταν η Νίκη έκανε ξαφνικά εμετό

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα. Η μοίρα όμως δεν είχε τελειώσει το άσχημο παιχνίδι της για τη Νίκη καθώς η νεαρή κοπέλα υπέστη και εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς.

Αμέσως κρίθηκε επιβεβλημένο να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου! Οι γονείς έχουν υπογράψει για δωρεά οργάνων του παιδιού.

H KHΔΕΙΑ

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί αύριο Τρίτη στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα.

dete.gr