Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Προφυλακιστέοι οι δυο συλληφθέντες για την απαγωγή Καραμολέγκου

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους, οι δύο Μολδαβοί που συνελήφθησαν για την απαγωγή του αρτοβιομήχανου Μανώλη Καραμολέγκου.

Οι δύο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για αρπαγή και ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, και παράνομη οπλοφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος Μολδαβός, που παραδόθηκε μαζί με τον επιχειρηματία στην Αστυνομία, ανέλαβε την ευθύνη για την απαγωγή. Συμπλήρωσε ότι αυτός οργάνωσε την επιχείρηση και ενέπλεξε τον 27χρονο συνεργό του, καθώς και άλλο ένα άτομο, για να τον βοηθήσουν.

Υποστήριξε ακόμα ότι αποφάσισε να πάει με τον κ. Καραμολέγκο στο Αστυνομικό Τμήμα στην Κερατέα καθώς νόμιζε ότι οι συνεργοί του είχαν συλληφθεί, διαπίστωσε ότι η απαγωγή δεν οδηγούσε πουθενά και το μετάνιωσε.

Επίσης, φέρεται να είπε ότι ο Μανώλης Καραμολέγκος τον έπεισε να παραδοθεί και τον έπεισε να πάνε μαζί στο Τμήμα, ώστε να μην κινδυνεύσει.

Από την πλευρά του, ο 27χρονος συνεργός φέρεται να υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως επρόκειτο για απαγωγή και ενεπλάκη στην υπόθεση από τον 37χρονο, καθώς του είπε ότι χρειάζονταν έναν οδηγό για δουλειά.

ΣΚΑΪ