Log in
A+ A A-

Μήνυση κατά Καμμένου καταθέτει ο Κοτζιάς

Featured Μήνυση κατά Καμμένου καταθέτει ο Κοτζιάς

Η άγρια σύγκρουση μεταξύ του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και του πρώην υπουργού Άμυνας κορυφώνεται σήμερα.

Ο κ. Κοτζιάς θα καταθέσει σήμερα το μεσημέρι μήνυση σε βάρος του Πάνου Καμμένου. Το τηλεοπτικό κανάλι OPEN μετέδωσε ότι ο κ. Κοτζιάς θα μεταβεί σήμερα, στις 12:00 το μεσημέρι, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά για όσα έχει δημοσίως αναφέρει ο Πάνος Καμμένος για το κίνημα «Πράττω».

Ως γνωστό κατηγόρησε για χρηματοδότηση (τον πρώην ΥΠΕΞ) από τον μεγαλοεπιχειρηματία Τζόρτζ Σόρος και τα μυστικά κονδύλια. Οι δικηγόροι του Νίκου Κοτζιά, περιλαμβάνουν στην αναφορά τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, της διασποράς ψευδών ειδήσεων και των απειλών κατά της ζωής του. Στη συνέχεια ο κ. Κοτζιάς θα υποβάλει και αγωγή κατά του Πάνου Καμμένου.

Η µηνυτήρια αναφορά στρέφεται κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ το περιεχόµενό της δεν έχει γίνει γνωστό. Ωστόσο, οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι «στο κόκκινο» εξαιτίας της Συµφωνίας των Πρεσπών, ενώ πριν από περίπου έναν µήνα το κίνηµα ΠΡΑΤΤΩ είχε ανακοινώσει την άµεση προσφυγή του στη ∆ικαιοσύνη «ως συνέχεια των δύο προσφυγών που ήδη έχουν γίνει, για παράνοµες και ακραίες µεθοδεύσεις σε βάρος του».