Log in
A+ A A-

Καιρός: Δύσκολες οι επόμενες 36 ώρες λόγω του «Αντίνοου»

Featured Καιρός: Δύσκολες οι επόμενες 36 ώρες λόγω του «Αντίνοου»

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, καθώς και στην Αττική προβλέπει σήμερα Τρίτη η ΕΜΥ, ημέρα κατά την οποία θα επηρεάσει το κυρίως κύμα της καταιγίδας Αντίνοος τη χώρα μας.

Τα εντονότερα φαινόμενα αναμένονται από το απόγευμα της Τρίτης και κατά τη διάρκεια της νύχτας, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Ακολούθως, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται.

Το σφοδρότερο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να ξεκινήσει από το απόγευμα επηρεάζοντας το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία, τη Δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και πιθανώς πρόσκαιρα την Κεντρική Μακεδονία.

Από τις βραδινές ώρες θα επηρεαστεί η Θεσσαλία, η Ανατολική Στερεά και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη οι Σποράδες και η κεντρική και βόρεια Εύβοια.

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης τα έντονα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν και μέχρι το μεσημέρι θα περιοριστούν στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά και πιθανώς την Εύβοια με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.