Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Σκουρλέτης: Αν εννοεί ο Καρυπίδης όσα ακούγονται, ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο να μην περάσει!

  • Written by 

Tεράστιο θέμα έχει δημιουργηθεί με την υποψηφιότητα του Θόδωρου Καρυπίδη για Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, καθώς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανοιχτά πλέον εκφράζουν την δυσφορία τους γι αυτήν την επιλογή. Σϋμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ο

κ. Καρυπίδης θα έχει την ευκαιρία να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τα όσα κατά καιρούς ενοούσε, και αυτό θα γίνει στην συνάντηση με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Δημήτρη Βίτσα. Πάντως όπως υποστηρίζουν στελέχη του κόμματος, πιθανόν ο Θόδωρος Καρυπίδης να ακολουθήσει την οδό της παραίτησης από την υποψηφιότητα του για να διευκολύνει τις εξετάσεις. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και ερωτώμενος σχετικά έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Αν, λοιπόν, αντιληφθούμε ότι οι απόψεις οι οποίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τις εννοεί ο κ. Καρυπίδης, όχι μόνο συνεργαζόμενος δεν μπορεί να είναι, αλλά ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο δεν μπορεί να περάσει.Ο δικός μας αντιμνημονιακός αγώνας έχει χαρακτηριστικά. Εμείς καταθέτουμε, διαμορφώνουμε καθημερινά κι έχουμε παρουσιάσει και στον ελληνικό λαό και μια εναλλακτική πρόταση, η οποία έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Είναι λοιπόν μια αριστερή ριζοσπαστική αμφισβήτηση των εφαρμοζόμενων μνημονιακών πολιτικών".