Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 140
Log in
A+ A A-

Κουμουτσάκος η επιλογή ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής

  • Written by 

Η ΝΔ αποφάσισε για το ποιον υποψήφιο θα στηρίξει για την Περιφέρεια Αττικής.Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος θα διεκδικήσει τελικά τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής , όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος  και στο naftemporiki.gr. Έτσι τελειώνει και το σήριαλ ΝΔ και Σγουρός.


Ο Πρωθυπουργός και ο κ. Κουμουτσάκος ήταν σε συζητήσεις για το ζήτημα εδώ και καιρό και η απόφαση οριστικοποιήθηκε σε  συνάντηση  που είχαν την Τρίτη στο Στρασβούργο.
Εξαιρετική χαρακτήρισε την επιλογή του κ. Κουμουτσάκου ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος είχε εκφράσει την αντίθεσή του σε ενδεχόμενη στήριξη του Γιάννη Σγουρού.
«Εξαιρετική η επιλογή Κουμουτσάκου για την Περιφέρεια Αττικής.Καλό αγώνα Γιώργο», έγραψε στο twitter ο κ. Μιχελάκης.

Ευχές και απο Σγουρό
Καλή δύναμη ευχήθηκε στον κ. Κουμουτσάκο ο νυν περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός. «Δεν έχω διαβάσει την ανακοίνωση. Υπήρχαν οι πληροφορίες από χθες το βράδυ. Τού εύχομαι καλή δυνάμη», είπε μιλώντας στο Star.
Πρόσθεσε ότι πρόκειται για ένα καινούριο πεδίο για τον κ. Κουμουτσάκο και σημείωσε ότι το θέμα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι σε πάρα πολύ μεγάλη αντίθεση με τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές, καθώς «οι αυτοδιοικητικοί έχουν την φασίνα κάθε μέρα στο χέρι».
Ο κ. Σγουρός υπογράμμισε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε κόμματος να προτείνει όποιον νομίζει ότι είναι καταλληλότερος να εκπροσωπήσει τις θέσεις και τις αρχές του.
Επανέλαβε ότι ενδιαφέρεται να είναι και πάλι υποψήφιος, σημειώνοντας ότι θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις μετά την ολοκλήρωση του έργου του. «Είμαι υποχρεωμένος να βγάλω το καράβι στο λιμάνι και να το δέσω και εν συνεχεία να κάνω ανακοινώσεις», είπε.
Ο κ. Σγουρός ανέφερε ότι θέλει να τον κρίνει η κοινωνία και να ψηφίσουν οι πολίτες σκεπτόμενοι ποιός δουλεύει γι' αυτούς και ποιός τούς δουλεύει.
Υποστήριξε ακόμη ότι οι βουλευτές που κατεβαίνουν υποψήφιοι καλό θα ήταν να υποβάλουν και την παραίτησή τους.
Κληθείς σχολιάσει την άποψη του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη ότι είναι κακός περιφερειάρχης παρατήρησε: «Πολιτικός με κακίες δεν επιτρέπεται».
Ευχήθηκε τέλος καλή δύναμη και στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής Ρένα Δούρου. Παρότι, όπως είπε, μπορεί να αντιπαρατεθούν σκληρά, σημείωσε ότι είναι ένα νέο παιδί με ολοκληρωμένη μόρφωση.