Log in
A+ A A-

Διεγράφη ο Μπούκουρας από την Χρυσή Αυγή

Την διαγραφή του προφυλακισμένου Βουλευτή, Στάθη Μπούκουρα, ανακοίνωσε τελικά η Χρυσή Αυγή, καταγράφοντας την δεύτερη κοινοβουλευτική απώλεια, μετά την ανεξαρτητοποίηση του Βουλευτή Λάρισας, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου.

Την σχετική είδηση επιβεβαίωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος άφησε αιχμές κατά του κ. Μπούκουρα, τονίζοντας ότι "όποιος αντέχει, φτάνει μέχρι το τέλος".

Στην ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή καλεί τον Στάθη Μπούκουρα να παραδώσει την Κοινοβουλευτική έδρα στον ελληνικό λαό, όπως είχε δεσμευθεί και κατά το παρελθόν.

Φήμες για ανεξαρτητοποίηση του προφυλακισμένου Βουλευτή είχαν κυκλοφορήσει και την προηγούμενη ημέρα, όμως διαψεύστηκαν, αν και τελικά αποδείχθηκε πως "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά".  Άλλωστε, ο Στάθης Μπούκουρας, στην υπερασπιστική του γραμμή, είχε κρατήσει αποστάσεις από την εν γένει δραστηριότητα του κόμματος που έχει μπει στο "μικροσκόπιο" της δικαιοσύνης και για την οποία κατηγορείται ότι συνέδραμε.

Την ίδια στιγμή, με ψήφους 7 υπέρ, έναντι 1 κατά και 1 παρών, η Επιτροπή της Βουλής αποφάσισε να άρει την ασυλία του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση.