Log in
A+ A A-

Άγρια δολοφονία στο Κερατσίνι - 45χρονος ακροδεξιός σκότωσε 34χρονο αριστερό

Φόβοι για κοινωνική έκρηξη, μετά την δολοφονία 34χρονου Αριστερού από υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι.  Συνελήφθη ο δράστης από την Αστυνομία.

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα συνέβησαν όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, το θύμα, μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον δράστη και ομάδα συντρόφων του, έξω από καφετέρια.  Οι δυο άνδρες φέρονται αρχικά να αντιπαρατέθηκαν για το ποδόσφαιρο, στην συνέχεια όμως η διαφωνία τους επεκτάθηκε στα πολιτικά, όπου τα αίματα άναψαν σε επικίνδυνο βαθμό.

Κουβέντα στην κουβέντα, ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον 34χρονο, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε λίγο αργότερα.  Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, λίγο πριν εκπνεύσει, αποκάλυψε την ταυτότητα του δράστη, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και να τον συλλάβει.  Κατά τον σχετικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και ένα μαχαίρι, το οποίο, πιθανότατα, είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο τραγικό συμβάν.

Με δεδομένη την σχέση του θύτη με την Χρυσή Αυγή και του θύματος με τον Αριστερό χώρο, οι Αρχές φοβούνται για ξέσπασμα της αντιπαράθεσης μεταξύ των δυο πόλων.  Όλα αυτά καθώς, εκτός των άλλων, τόσο ο 34χρονος όσο και ο πατέρας του είναι μέλη του συνδικάτου μετάλλου, ενώ, τον τελευταίο καιρό, ο άτυχος Π. Φύσσας ασχολείτο με την ραπ μουσική, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Killah P.