Log in
A+ A A-

Ο Παναγούλης απειλεί...την Κυβέρνηση

  • Written by 

«Αυτοί που έβαλαν τις υπογραφές τους στα μνημόνια, στα μεσοπρόθεσμα, αυτοί θα καθίσουν στο σκαμνί του Ειδικού Δικαστηρίου. Τελεία και παύλα. Έληξε! Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει στα όριά του», τόνισε στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης μιλώντας για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015 - 2018. 


Ο κ. Παναγούλης σχολίασε και την χθεσινή αναφορά του Πρωθυπουργού ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται τους τρομοκράτες. «Έχετε απέναντί σας έναν τρομοκράτη. Ναι, είμαι τρομοκράτης. Και όταν τα δύο τελευταία χρόνια της χούντας ο κ. Σαμαράς σπούδαζε στην Αμερική και πηγαινοερχόταν Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι στην Ελλάδα, εγώ ήμουν φυλακή. Ναι, εγώ είμαι τρομοκράτης», είπε.
«Ας μας πει ο κ. Σαμαράς όταν ολόκληρος ο ελληνισμός της Αμερικής έκανε διαδηλώσεις, μάζευε υπογραφές, τι έκανε αυτός; Είχε το διαβατήριο και πηγαινοερχόταν στην Ελλάδα. Ναι, κύριε Σαμαρά, είμαι τρομοκράτης και θα σας τρομοκρατήσω όσο μπορώ. Καθημερινά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Απευθυνόμενος στους κυβερνητικούς βουλευτές ο κ. Παναγούλης εκτίμησε ότι στις ευρωεκλογές «μπορεί να είστε και τρίτοι, κύριοι της Ν.Δ., και δεν θα φταίει μόνο ο αρχηγός σας, θα φταίτε και σεις που τα ανεχθήκατε αυτά».
Σ. Κεδίκογλου: Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει
Άμεσα ήρθε η απάντηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος έκανε λόγο για άθλιες απειλές που παραπέμπουν στις χειρότερες στιγμές της ελληνικής ιστορίας.
«Εάν ο κ. Τσίπρας δεν αποπέμψει άμεσα τον, κατά δήλωση του "τρομοκράτη" κ. Παναγούλη, τότε απλώς θα επιβεβαιώσει πως το μόνο ιδεολογικό οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι απειλές για ειδικά δικαστήρια, κρεμάλες και λιντσαρίσματα», συμπλήρωσε.
«Να είναι βέβαιοι πάντως στο ΣΥΡΙΖΑ ότι η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει», κατέληξε.
Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Στο Ειδικό Δικαστήριο και Κατσέλη, Κουρουμπλής, Βουδούρης κ.ά.;
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στείλει στο ειδικό δικαστήριο Κατσέλη, Κουρουμπλή, Βουδούρη, Μιχελογιαννάκη, Τζάκρη, Παραστατίδη που ψήφισαν τα μνημόνια;», διερωτήθηκε μέσω Twitter ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ