Log in
A+ A A-

Η ΝΔ στηρίζει Σγουρό - Στην αντεπίθεση η Ρένα Δούρου

Τα όργανα άρχισαν... από νωρίς.  Λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των Περιφερειακών Εκλογών, η προεκλογική αντιπαράθεση ενόψει του δευτέρου γύρου ξεκίνησε πάλι, με τη Νέα Δημοκρατία να εκφράζει ανοιχτά την στήριξή της προς τον ανεξάρτητο υποψήφιο - προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ - Γιάννη Σγουρό για την Περιφέρεια Αττικής, προκαλώντας την αντίδραση της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένας Δούρου.

"Οι μάσκες έπεσαν.  Από χθες ο απερχόμενος περιφερειάρχης έπαψε να είναι ακομμάτιστος, καθώς σύμφωνα με δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, είναι ο εκλεκτός της καταστροφικής κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου", ανέφερε, μεταξύ άλλων η κ. Δούρου, η οποία συμπλήρωσε πως ο κ. Σγουρός "χρησιμοποίησε τον τίτλο του περιφερειάρχη για την επανεκλογή του, αποδεικνύοντας ότι θεωρεί την Περιφέρεια Αττικής ιδιωτική του περιουσία".

Παράλληλα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τον Γ. Καμίνη, με τις Περιφερειακές Εκλογές να αναμένεται να διεξαχθούν, πλέον, σε κλίμα απόλυτης πόλωσης.

Πάντως, τόσο η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, όσο και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ζήτησαν την διεξαγωγή διακαναλικού ντιμπέητ με τους κ.κ. Σγουρό και Καμίνη αντίστοιχα.